Overblijven

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen de kinderen van onze school tussen de middag onder toezicht van overblijfmoeders overblijven.
Het overblijven kost € 1,50 per keer, u moet hiervoor een strippenkaart kopen bij de volgende ouders: Ingrid Smit en Gea Brink. De strippenkaarten kunt u op woensdag en op donderdagochtend voor schooltijd kopen.

U kunt kiezen uit de volgende strippenkaarten:
4 keer overblijven voor   €   6,00
8 keer overblijven voor   € 12,00
12 keer overblijven voor € 18,00

De strippenkaarten blijven op school. U krijgt bericht wanneer de strippenkaart bijna vol is.
De wettelijke aansprakelijkheid bij het overblijven is verzekerd door de gemeente Oldambt.
De overblijfregels liggen ter inzage op school.